آرشیو اخبار آموزش آرشیو اخبار آموزش

اطلاعیه ها و اخبار آموزشی اطلاعیه ها و اخبار آموزشی

اطلاعیه شماره ۳: ثبت نام معرفی شدگان آزمون دکتری سال تحصیلی ۹۷-۱۳۹۶ دانشگاه تهران

پیرو اطلاعیه قبلی بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبین دوره دکتری تخصصی سال ۹۶ که جهت مرحله دوم (مصاحبه و آزمون کتبی) از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به دانشگاه تهران معرفی شده‌اند می‌رساند:
ثبت نام داوطلبین جهت ارزیابی از تاریخ ۲۰/‏۰۳/‏۱۳۹۶‬ ‬ لغایت ۵/۴/۱۳۹۶ از طریق سامانه جامع آموزش دانشگاه صورت می‌پذیرد.

داوطلبین محترم برای کسب اطلاعات تکمیلی به وبگاه معاونت آموزشی دانشگاه تهران (Academics.ut.ac.ir) مراجعه نمایند.
شایان ذکر است کلیه داوطلبان در تاریخ مقرر موظف به انجام ثبت نام الکترونیکی در سایت مذکور بوده و می‌بایست با در دست داشتن تائیدیه ثبت نام الکترونیکی برای انجام مصاحبه به دانشکده مربوط مراجعه نماید. در غیر اینصورتاز انجام مصاحبه محروم خواهندشد.