آرشیو اخبار آموزش آرشیو اخبار آموزش

اطلاعیه ها و اخبار آموزشی اطلاعیه ها و اخبار آموزشی

اطلاع رسانی دوره های آموزشی جهت ایثارگران

به موجب تفاهم‌نامه‌هایی که اداره‌کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه با مراکز ذیل منعقد نموده است، دانشجویان و کارکنان معزز شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران و همسر و فرزندان آنها می‌توانند از تمامی دوره‌هایی که توسط مراکز مذکور برگزار می‌گردد با تخفیف در هزینه بهره‌مند شوند

۱. معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران: دوره‌های عمومی با ۴۰٪ و دوره‌های تخصصی (اعم از دوره‌های آمادگی آزمون‌های کارشناسی ارشد و دکتری و سایر دوره‌‌ها) با ۳۰٪ تخفیف مطابق با تفاهم نامه مربوط.

۲. مرکز آموزش‌های دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی: با ۳۰٪ تخفیف مطابق با تفاهم ‌نامه مربوط.

۳. شرکت تعاونی دانشجویی خدمات آموزشی و پژوهشی فرهیختگان دانشگاه: با ۵۰٪ تخفیف مطابق تفاهم‌نامه مربوط

عزیزان شاهد و ایثارگر جهت استفاده از دوره‌های مورد اشاره و اخذ معرفی نامه به دفاتر امور شاهد و ایثارگر پردیس/دانشکده مربوط مراجعه فرمایند.

ایثارگران معزز پردیس/دانشکده/مرکز/مؤسسه های فاقد دفتر امور شاهد و ایثارگر، جهت اخذ معرفی‌نامه و استفاده از دوره‌های مذکور به اداره خدمات دانشجویی و فرهنگی اداره‌کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه به نشانی خیابان 16 آذر خیابان ادوارد براون شماره 13 طبقه اول مراجعه نمایند.