در باره ما-آموزشهاي آزاد

دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران فعاليت خود را از دهه 50 شمسی اغاز كرده است. اين دانشکده در زمينه هاي آموزشي، پژوهشي و فرهنگي فعاليت های ارزنده ای را تا کنون ارائه نموده است. تنها دانشکده تحصیلات تکمیلی محیط زیست در کشور عهده دار تربیت دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مختلف مرتبط با موضوعات زیست محیطی است.

این دانشکده با دارابودن نزدیک به نیم قرن تجارب آموزشی و پژوهشی و بهره برداری از امکانات بسیار گسترده دانشگاه تهران مسئولیت ملی خود در برگزاری دوره های اموزشی را به خوبی ایفا نموده است.

این دانشکده با دارا بودن حدود 80 نفر پرسنل تمام وقت، 2000 متر بناي آموزشي و دهها كلاس آموزشي، چندین سايت كامپيوتری، امكانات سخت افزاري و نرم افزاري مورد نياز براي برگزاري دوره هاي آموزشي با كيفيت را فراهم نموده است.

همزمان با برگزاری دوره های رسمی فوق، بخش آموزش های آزاد دانشکده دوره های کوتاه مدت و بلندمدت در زمینه های مختلفی را برگزار می کند؛ به نحوی که تا کنون بیش از هزار دوره آموزشی در این دانشکده برگزار شده است.

این دوره ها بصورت اختصاصی و یا عمومی برای افراد حقیقی و حقوقی در سطح کشور اجرا می شود. به نحوی که نه تنها دوره های مورد نیاز دانشجویان رشته های مختلف، بلکه دوره های اختصاصی برای سازمان های دولتی و خصوصی متعددی اجرا می گردد.

بخش آموزش های آزاد در طي فعاليت خود هزاران نفر از كارشناسان و مديران كشور را از بيش از چهارهزار سازمان و شركت صنعتي و خدماتي آموزش داده است. در سال جاري نیز با ارائه بيش از صدها عنوان دوره آموزشي، تلاش در حركت به سمت تحقق چشم انداز خود مي نمايد.