آرشيو اخبار آرشيو اخبار

خبر خبر

عناوين برترین مولف و دانشجوی برتر بین الملل در بخش پیشقراولان در چهارمین جشنواره روز بین الملل به دانشكده محیط زیست اختصاص یافت

عنوان برترین مولف بین الملل در بخش پیشقراولان(Frontiers) و دانشجوی برتر بین الملل در چهارمین جشنواره روز بین الملل به دانشكده محیط زیست اختصاص یافت

1393/3/13

در چهارمین جشنواره روز بین الملل دانشگاه تهران و نیز در آستانه سالروز تصویب قانون تاسیس دانشگاه، برترین های علمی-بین المللی دانشگاه معرفی شدند. در این جشنواره كه در 5 خرداد 1393 در تالار علامه امینی كتابخانه مركزی برگزار شد، جناب آقای دكتر عبدالرضا كرباسی دانشیار دانشكده محیط زیست بعنوان مولف بین الملل در بخش پیشقراولان (Frontiers) برگزیده شدند.

همچنین آقای حامد حسنلو دانشجوی گروه مهندسی محیط زیست دانشكده در بخش دانشجویان برتر بین الملل انتخاب گردید.