اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی و همچنین پذیرفته شدگان استعداد درخشان، دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران در نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1401

ضمن خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان آزمون مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری (الکترونیکی) از ساعت ۱۸ روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۵/۳۰ لغایت روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۱/۶/۱ می‌باشد. لذا پذیرفته شدگان محترم لازم است با مراجعه به سامانه reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

زمان ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان دانشکده محیط زیست:

روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۶/۱ لغایت ۱۴۰۱/۶/۲ در معاونت تحصیلات تکمیلی دانشکدگان فنی واقع در خیابان کارگر شمالی بعداز جلال آل احمد می‌باشد.

همچنین لازم است پذیرفته شدگان استعداد درخشان جهت تکمیل فرم صلاحیت عمومی به نشانی sd.sanjesh.org مراجعه نمایند.(خاص پذیرفته شدگان استعداد درخشان)

شایان ذکر است:

انتخاب واحد از تاریخ ۵ شهریور لغایت ۱۲ شهریورماه خواهد بود.

معاونت تحصیلات تکمیلی دانشکده محیط زیست

آرشیو اطلاعیه های آموزشی