اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته آزمون سراسری و استعداد درخشان سال تحصیلی 1402-1401

ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ١٤۰۲-١۴۰۱، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند:

بازه زمانی ثبت نام غیر حضوری (الکترونیکی) از روزیکشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۳ لغایت روز جمعه مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۱۸ می باشد.

لذا پذیرفته شدگان محترم لازم است با مراجعه به سامانه reg.ut.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

زمان ثبت نام حضوری:

روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه مورخ ۱۴۰۱/۶/۱۹ لغایت ۱۴۰۱/۶/۲۱

محل ثبت نام:

معاونت تحصیلات تکمیلی دانشکدگان فنی واقع در خیابان کارگر شمالی، بعداز جلال آل احمد می باشد.

همچنین لازم است پذیرفته شدگان استعداد درخشان جهت تکمیل فرم صلاحیت عمومی به نشانی sd.sanjesh.org مراجعه نمایند.(خاص پذیرفته شدگان استعداد درخشان)

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت معاونت آموزشی دانشگاه به نشانی academics.ut.ac.ir مراجعه گردد.

شایان ذکر است:

انتخاب واحد نیمسال اول به صورت گروهی توسط آموزش دانشکده انجام خواهد شد.

آرشیو اطلاعیه های آموزشی

نمایش 1 - 10 از 253 نتیجه