تمدید مهلت ثبت نام برای بهره مندی از پشتیبانی های دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 1402-1401

به اطلاع می رساند در خصوص فراخوان ثبت نام برای بهره مندی از پشتیبانی های دانشجویی بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 1402-1401 (طرح شهید وزوایی( به استحضار میرساند، با توجه به اعلام معاونت آینده سازان بنیاد ملی نخبگان، مهلت تشکیل پرونده و ارائه درخواست برای بهره مندی از پشتیبانی های طرح شهید وزوایی تا بیست و نهم تیرماه 1401 تمدید گردید. نسخه به روز شده فراخوان ثبت نام طرح مذکور در قالب اطلاعیه ای (فایل پیوست) از طریق وبگاه بنیاد نخبگان استان تهران به نشانی Tehran.bmn.ir اطلاع رسانی شده است. همچنین دانشجویان میتوانند با مراجعه به وبگاه بنیاد نخبگان استان تهران ضمن مشاهده اطلاعیه مذکور از سایر اخبار و اطلاعات مرتبط آگاهی یابند.

آرشیو اطلاعیه های آموزشی

نمایش 1 - 10 از 242 نتیجه