فراخوان پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته (بدون آزمون - استعداد درخشان) سال تحصیلی 1404-1403

دانشگاه تهران در اجرای سیاست‌های هدایت و حمایت از دانشجویان برتر برای ورود به دوره کارشناسی ارشد با استناد به آئین نامه‌های شورای هدایت استعداد درخشان وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، مصوبات شورای آموزشی دانشگاه، برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ از بین دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹ که جزو ۲۰% درصد برتر دانشگاه تهران و یا دانشگاه‌های مشمول این فراخوان باشند، در کلیه رشته‌هایی که از طریق آزمون سراسری پذیرش دانشجو دارد به صورت مازاد بر ظرفیت و با رعایت کامل مقررات مربوط دانشجو می‌پذیرد.

ضروری است متقاضیان در صورت احراز شرایط (طبق شیوه نامه) نسبت به ثبت نام و بارگذاری اطلاعات در سامانه جامع آموزشی دانشگاه تهران به آدرس academics.ut.ac.ir  - پیشخوان خدمات - ثبت نام موردی (لازم به ذکر است در بدو ورود به سامانه از رمز و نام کاربری پیش فرض که توسط سامانه تکمیل می‌گردد استفاده شود) - ثبت درخواست - ایجاد شناسه کاربری و رمز عبور - (ورود مجدد با شناسه کاربری و رمز عبور شخصی) انتخاب گزینه داوطلبان کارشناسی ارشد استعداد درخشان و عنوان پذیرش ا ز تاریخ ۱۱/‏۰۹/‏۱۴۰۲ لغایت ۳۰/‏۰۹/‏۱۴۰۲ اقدام نمایند.

به منظور کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده شرایط پذیرش، به سایت معاونت آموزشی دانشگاه تهران (academics.ut.ac.ir) مراجعه فرمایید.

معاونت آموزشی دانشکده محیط زیست

آرشیو اطلاعیه های آموزشی