مراسم افتتاح خانه محیط زیست دانشگاه تهران، همزمان با روز جهانی محیط زیست، در دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران برگزار گردید.
مراسم افتتاح خانه محیط زیست دانشگاه تهران، همزمان با روز جهانی محیط زیست، در دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران برگزار گردید.
مراسم افتتاح خانه محیط زیست دانشگاه تهران، شانزدهم خرداد، همزمان با روز جهانی محیط زیست، در دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران برگزار شد.
این مراسم با حضور رییس دانشکدۀ محیط زیست دانشگاه تهران، جمعی از استادان، مسئولان ودانشجویان این دانشکده، و مهندس جعفری، قائم مقام ستاد محیط زیست شهرداری تهران، و تعدادی از کارشناسان این ستاد برگزار شد.
دکتر مجتبی اردستانی، رییس دانشکده محیط زیست، در این مراسم گفت: «به مناسبت روز جهانی محیط زیست در شانزهدم خردادماه و با هماهنگی که با ستاد توسعه پایدار شهرداری تهران به عمل آمد، مقرر شد در دانشگاه تهران نیزمانند تعدادی دیگر از دانشگاهها و مناطق شهرداری، خانه محیط زیست افتتاح شود.»
وی در ادامه افزود: «در خانه محیط زیست با همکاری استادان و دانشجویان مباحث زیست محیطی بررسی و ایدهپروریهای لازم در این باره صورت میگیرد و نهایتاً از طریق ستاد توسعه پایدار شهرداری تهران، ایدههای عملی پرورش مییابد در مناطق مختلف شهری از آنها استفاده میشود.»
مهندس جعفری، قائم مقام ستاد محیط زیست شهرداری تهران، نیز در این مراسم گفت: «بعد از ابلاغیه مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست و موضوعات مرتبط با محیط زیست شهری و کار فرهنگی در این زمینه، شهرداری تهران با رویکرد توسعه پایدار، جلب مشارکت مردم و متخصصان را در کمک به مدیریت شهری در محلات ۳۵۴ گانه شهر تهران، با ایجاد خانههای محیط زیست، در دستور کار قرار داد.»
وی افتتاح خانه محیط زیست را در دانشکدۀ محیط زیست دانشگاه تهران، گامی در این زمینه دانست و خواستار مشارکت همه استادان و دانشجویان به عنوان یک شهروند فعال و متخصص در این زمینه شد و برای دریافت و اجرایی کردن ایدههای دانشگاهیان در زمینۀ محیط زیست اعلان آمادگی کرد.
به گزارش خبرنگار ما به نقل از کارشناسان ستاد محیط زیست شهر تهران، طبق دستورالعمل سال ۱۳۹۵ شهرداری قرار است به ازای هر محله یک «کانون محیط زیست» تشکیل شود که سه گروه عضو دارد: شهروندان عادی، متخصصان که اعضای افتخاری را تشکیل میدهند و اعضای فعال این کانونها. با افتتاح خانه محیط زیست در دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران، قرار است این محل به عنوان مقر علمی برای ایدهپردازی در این زمینه تعیین شود تا استادان، دانشجویان و متخصصان، دیدگاههای خود را در این زمینه با شهرداری به اشتراک بگذارند.
آرشیو اخبار
-
بازدید رئیس دانشگاه قاسم الخضراء از دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
-
چهار عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست در فهرست 2% پژوهشگران پراستناد دنیا قرار گرفتند
-
نشست مشترک مدیران شرکت فولاد مبارکه اصفهان با اعضای محترم هیأت علمی دانشکده محیط زیست
-
برگزاری وبینار بین المللی چشم انداز انرژی خورشیدی توسط دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران
-
نتایج پژوهش محققان دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران از سوی انتشارات نیچر منتشر شد. "تولید بانک داده تغذیه آبخوانهای ایران و ارائه راهکار احیای سفرههای آب زیرزمینی"
-
نشست مسئولان محیط زیست شهرداری تهران و اساتید دانشگاه با دانشجویان اولین دوره رشته محیط زیست شهری
-
برگزاری پر شکوه اولین همایش ملی معاینه فنی خودرو با رویکرد ارتقا، ایمنی و کاهش آلودگی هوا با حضور مسئولین بلندپایه لشکری و کشوری
-
انتصاب جناب آقای دکتر رضا قاسمی به سمت سرپرست معاونت اجرایی دانشکده محیط زیست
-
برگزاری مراسم زیارت عاشورا و مرثیه سرایی سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به میزبانی دانشکده محیط زیست
-
شهروندان تهرانی دیگر نگران کیفیت محصولات میادین میوه و تره بار نباشند: تحقق تفاهم نامه منعقده فی مابین دانشگاه تهران و شهرداری تهران در محل دانشکده محیط زیست
-
مجله محیط شناسی در آخرین رتبه بندی وزارت علوم موفق به کسب رتبه بین المللی شد
-
مجله Pollution از Web of Science فاکتور اثر (Impact Factor) دریافت کرد.
-
دریافت گواهینامه آزمایشگاه معتمد سازمان حفاظت محیط زیست توسط آزمایشگاه جامع محیط زیست
-
سه عضو هیات علمی دانشکده محیط زیست در فهرست 2% پژوهشگران پراستناد دنیا قرار گرفتند
-
دانشکده محیط زیست اولین وبینار بین المللی مدیریت پسماند غذایی (تجربه چین، استرالیا و ایران) را برگزار نمود