شهروندان تهرانی دیگر نگران کیفیت محصولات میادین میوه و تره بار نباشند: تحقق تفاهم نامه منعقده فی مابین دانشگاه تهران و شهرداری تهران در محل دانشکده محیط زیست - env- دانشکده محیط زیست
در راستای تحقق تفاهم نامه منعقده در بهار سال جاری فی مابین دانشگاه تهران و شهرداری تهران که به امضای دکتر مقیمی رییس دانشگاه تهران و دکتر زاکانی شهردار تهران رسید، نشست چهار جانبه (2+2) دکتر نورپور رییس دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران، دکتر اسدی رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، دکتر فصاحت مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار و دکتر حسینی مدیرکل ستاد محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری، روز دوشنبه 26 تیرماه در محل دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران منجر به عقد توافقنامه ای گردید که براساس آن نمونه برداری مواد غذایی میادین میوه و تره بار (شامل میوه جات، سبزیجات و مواد پروتئینی) توسط پارک علم و فناوری و آنالیز مواد مذکور توسط آزمایشگاه جامع محیط زیست دانشکده محیط زیست به عنوان کاملترین آزمایشگاه تخصصی محیط زیست کشور انجام می گردد.
این کار مشترک دانشگاه تهران و شهرداری تهران از ابعاد مختلف حائز اهمیت است. اطمینان خاطر شهروندان تهرانی از کیفیت مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و تره بار، ارتباط بین دانشگاه و شهرداری در حوزه بهداشت و سلامت، ایجاد تعامل و کار مشترک بین اجزای پژوهشی و فناوری دانشگاه، کنترل علمی و کارشناسی مواد غذایی میادین میوه و تره بار توسط یک مرکز علمی معتبر، بخشی از ابعاد این توافق نامه می باشد.
این توافق نامه براساس مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر ضرورت پایش و آنالیز مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و تره بار می باشد که با تعامل نزدیک دانشگاه تهران و شهرداری تهران در تیرماه سال جاری عملیاتی گردید.