شایان شریعتی فیض آبادی

شایان شریعتی فیض آبادی

دانشکده محیط زیست / مهندسی محیط زیست

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Rapid phenanthrene biodegradation in highly calcareous saline sodic soil using an artificial halophile bacterial consortium"
    Ahmad Ali Pourbabaee, Najmeh Yazdanfar, shayan shariati Feiz Abadi, Negin Hashemi
    International Journal of Environmental Science and Technology, Vol. 5, No 27, 2024
  2. "Biodegradation of diethyl phthalate and phthalic acid by a new indigenous Pseudomonas putida"
    Hoseinali Alikhani, Ahmad Ali Pourbabaee, shayan shariati Feiz Abadi
    FOLIA MICROBIOLOGICA, Vol. 21, No 14, 2023
  3. "The Rhizospheric Soil of Sparganium erectum L. Plant: A new Source of Efficient Bacteria for Azo Dye Decolorization"
    shayan shariati Feiz Abadi, Mina Shakiba, Ahmad Ali Pourbabaee, Masoumeh Nikkhahkiarmashi
    Pollution, Vol. 9, No 1, 2023
  4. "Degradation of dibutyl phthalate by Paenarthrobacter sp. Shss isolated from Saravan landfill, Hyrcanian Forests, Iran"
    Matthias Boll, frank Shariati, Harri Geiger, Michaei Agne, Marta Rodriguez-Franco, Hoseinali Alikhani, Ahmad Ali Pourbabaee, Christa Ebenau-Jehle, shayan shariati Feiz Abadi
    BIODEGRADATION, Vol. 14, No 22, 2021
  5. "Biodegradation of DEHP by a new native consortium An6 (Gordonia sp. and Pseudomonas sp.) adapted with phthalates, isolated from a natural strongly polluted wetland"
    Keramat Allah Rezaei Tireh Shabankareh, Hoseinali Alikhani, Ahmad Ali Pourbabaee, shayan shariati Feiz Abadi
    Environmental Technology & Innovation, Vol. 24, No 10, 2021
  6. "Anaerobic biodegradation of phthalic acid by an indigenous Ralstonia pickettii strain SHAn2 isolated from Anzali international wetland"
    International Journal of Environmental Science and Technology, Vol. 29, No 3, 2021
  7. "Investigation of Heavy Metal Contamination in the Surface Sediments of Anzali Wetland in North of Iran"
    Pollution, Vol. 5, No 1, 2019
  8. "Assessment of phthalic acid esters pollution in Anzali wetland, north of Iran"
    International Journal of Environmental Science and Technology, Vol. 11, No 5, 2018
  9. "Integrated use of organic fertilizer and bacterial inoculant improves phosphorus use efficiency in wheat (Triticum aestivum L.) fertilized with triple superphosphate"
    shayan shariati Feiz Abadi, Hassan Etesami, علیرضا فلاح نصرت آباد
    Rhizosphere, Vol. 3, No 3, 2017
  10. "تعیین حساسیت به فلزات سنگین در باکتریهای مولد سورفکتانت و کارایی آنها در حذف هیدروکربن های نفتی کل"
    ریحانه کلامی، حسینعلی علیخانی، احمدعلی پوربابائی، شایان شریعتی فیض آبادی، سحر کریمی
    تحقیقات آب و خاک ایران، نسخه 54، شماره 10، 1402
  11. "تجزیه استرهای اسید فتالیک توسط کنسرسیوم میکروبی جداسازی شده از یک خاک آلوده"
    کرامت اله رضائی تیره شبانکاره، حسینعلی علیخانی، احمدعلی پوربابائی، شایان شریعتی فیض آبادی
    تحقیقات کاربردی خاک، نسخه 10، شماره 1401
  12. "ازتوباکتر به عنوان یک کود زیستی محرک رشد گیاه برنج (Oryza sativa L.)"
    علیرضا فلاح، حسن اعتصامی، شایان شریعتی فیض آبادی، حسینعلی علیخانی
    تحقیقات آب و خاک ایران، نسخه 53، شماره 1401
  13. "بررسی کاربرد تلفیقی سطوح مختلف سوپرفسفات تریپل و باکتری‌های سودوموناس بومی حل-کننده فسفات بر شاخص‌های رشد گیاه ذرت"
    شایان شریعتی فیض آبادی، علیرضا فلاح
    مهندسی زراعی، نسخه 44، شماره 1400
  14. "استرهای فتالیک اسید به عنوان آلاینده های نوظهور فراگیر در محیط زیست و نقش آنها در تهدید امنیت غذایی و سلامت انسان: یک مطالعه مروری"
    احمدعلی پوربابائی، فاطمه شریعتی، کرامت اله رضائی تیره شبانکاره، حسینعلی علیخانی، شایان شریعتی فیض آبادی
    تحقیقات آب و خاک ایران، نسخه 52، شماره 1400
  15. "افزایش عملکرد گیاه ذرت و بهبود ویژگی های شیمیایی و زیستی خاک آهکی شور با استفاده تلفیقی از کود نانوبیولوژیک و کود دامی"
    شایان شریعتی فیض آبادی، امیر آفتاب طلب، علیرضا فلاح
    تحقیقات غلات، نسخه 10، شماره 1399
  16. "استفاده از زادمایه های باکتری سودوموناس فلورسنس محرک رشد گیاه در افزایش رشد و جذب عناصر غذایی گیاه گندم"
    شایان شریعتی فیض آبادی، شهاب شریعتی، حسینعلی علیخانی
    تحقیقات کاربردی خاک، نسخهشماره 1398
  17. "کاربرد زادمایه های باکتری سودوموناس فلورسنس بر برخی از شاخص های رشد و جذب عناصر ذرت"
    شایان شریعتی فیض آبادی، حسینعلی علیخانی
    دانش کشاورزی و تولید پایدار، نسخه 24، شماره 1393
  18. "تاثیر مایه زنی به بذر و خاک زادمایه باکتری افزاینده رشد گیاه(سودوموناس فلورسنس) بر عملکرد و جذب برخی عناصر ذرت"
    شایان شریعتی فیض آبادی، فاطمه شریعتی، احمدعلی پوربابائی، حسینعلی علیخانی
    مهندسی زراعی، نسخه 37، شماره 1393
  19. "بررسی پتانسیل کاربرد نانو ذره نانوپرسیل -1(lus) به عنوان حامل باکتری حل کننده فسفات در فرایند تولید زادمایه نانو بیولوژیک"
    شایان شریعتی فیض آبادی، احمدعلی پوربابائی، حسینعلی علیخانی
    زیست شناسی خاک، نسخهشماره 1392