استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/05

دانشکده محیط زیست / مهندسی محیط زیست

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Two Fe mining sub-products and three thiol compounds alleviate Fe deficiency in soybean (Glycine max L.) grown in a calcareous soil in greenhouse conditions"
    رضا خراسانی , Zahra Gheshlaghi
    PLANT AND SOIL, Vol. 482, pp.469-490, 2022
  2. "Iron deficient Medicago scutellata grown in nutrient solution at high pH accumulates and secretes large amounts of flavins"
    Xavier Galet, رضا خراسانی , Zahra Gheshlaghi
    PLANT SCIENCE, Vol. 303, No 5, 2021
  3. "Glutathione supplementation prevents iron deficiency in Medicago scutellata grown in rock sand under different levels of bicarbonate"
    Ana AlvarezFernandez, Javier Abadia, رضا خراسانی , Zahra Gheshlaghi
    PLANT AND SOIL, Vol. 446, pp.43-63, 2019
  4. "Glutathione foliar fertilisation prevents lime‐induced iron chlorosis in soil grown Medicago scutellata"
    Amir Fotovat, محمد کافی , Javier Abadia, رضا خراسانی , Zahra Gheshlaghi
    JOURNAL OF PLANT NUTRITION AND SOIL SCIENCE, Vol. 182, No 4, pp.607-624, 2019
  5. "تاثیر مقدار نیترات و زمان برداشت بر غلظت عناصر آهن، روی، مس، پتاسیم و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در کاهو و اسفناج"
    محمد کافی، غلامحسین حق نیا ، رضا خراسانی ، زهرا قشلاقی
    مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی، نسخهشماره 16، 2015
  6. "مقایسه کاربرد اکسید آهن، سکوسترین و سولفات آهن در حضور کود دامی و گوگرد بر جذب آهن توسط گیاه سویا"
    زهرا قشلاقی، رضا خراسانی ، فاطمه مدنیان
    تحقیقات آب و خاک ایران، نسخه 53، شماره 1401
  7. "مقایسه روش محلول‌پاشی و مصرف خاکی آهن بر ویژگی فیزیولوژیکی-بیوشیمیایی و آهن فعال گیاه یونجه یکساله در مقادیر مختلف آهک در خاک"
    امیر فتوت، محمد کافی ، رضا خراسانی ، زهرا قشلاقی
    مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی، نسخهشماره 1398
  8. "تاثیر عنصر روی و زمان برداشت بر کاهش انباشت نیترات و فعالیت آنزیم نیترات ردوکتاز در کاهو و اسفناج در محیط آبکشت"
    محمد کافی ، غلامحسین حق نیا، رضا خراسانی ، زهرا قشلاقی
    روابط خاک و گیاه (علوم و فنون کشتهای گلخانهای سابق)، نسخه Volume 5, Issue 3 (10-2014)، 1393

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "Effect of thiol compounds (DTT, GSH, PhSH) on chemical fractionation of iron and copper in calcareous soil"
    4th International Congress on Plant Science and Molecular Biology, 2023
  2. "Using thiols and alternative Fe sources for the alleviation of Fe chlorosis"
    Zahra Gheshlaghi
    the 20th International Symposium on Iron Nutrition and Interactions in Plants (ISINIP), 2022
  3. "Foliar fertilization with glutathione and sodium hydrosulfide prevents Fe deficiency chlorosis in soil grown soybean (Glycine max L.)."
    Zahra Gheshlaghi
  4. "Effect of Nitrate Influx and Efflux on Nitrate Accumulation in Lettuce and Spinach"
    20th world congress of soil science(-June 8-13, 2014 ICC Jeju, Korea, 2012
  5. "نقش گلوتاتیون در بهبود مقاومت گیاه سویا به کمبود آهن در حضور منابع مختلف آهن در خاک آهکی"